Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği ve tarihi 1946 yılına dayanan İtalyan marka, gerçekleştirdiği iş birlikleri ve projelerle kullanıcılarına çeşitli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Vespa’nın Türkiye’deki temsilcisi Doğan Trend Otomotiv, Türk Hava Yolları’nın yolcu programı Miles ve Smiles ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.

HEM ŞEHİR İÇİNDE ÖZGÜRLÜK HEM DE SEYAHAT AVANTAJI
Vespa’nın eylül ayının sonuna kadar devam eden Mil Kampanyası kapsamında Vespa Primavera ve GTS 125 modellerinde 20 bin Mil, Vespa 946 ve Vespa 300 cc’lerde ise 40 bin Mil hediye edecek.

Vespa ailesine yeni katılan kullanıcıların yurtiçi ve yurtdışında kazandıkları millerle seyahat edebileceğini söyleyen Doğan Trend Motosiklet Operasyonları Direktörü Cem Kaplan, “Hem şehir içinde özgürlüğünüzü artırmak hem de dünya çapında seyahat avantajlarına sahip olmak isteyenler için en mükemmel seçenek bir Vespa sahibi olmak. Bu benzersiz kampanyadan faydalanmak ve hayalindeki Vespa’yı hemen satın almak isteyenleri eylül sonuna kadar en yakın Vespa bayisine bekliyoruz” dedi.
KAZANILAN MİLLER AYNI ZAMANDA ALIŞVERİŞ ÇEKİNE DÖNÜŞTÜRÜLEBİLECEK
Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles, dünya genelinde birçok hava yolu ve marka ile işbirliği yaparak, üyelerine geniş bir yelpazede fırsatlar sunuyor. Vespa satın alanlar, kazandığı miller sayesinde dilediği yere kolayca uçabiliyor, millerini koltuk seçimi ve ekstra bagaj için de kullanabiliyor. Kullanıcılar aynı zamanda kazandıkları milleri web üzerinden sevdiği markaların alışveriş çekine dönüştürebiliyor.
Kaynak: Haber Merkezi