Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına ilişkin açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda asgari ücrete ilişkin mesaj verdi. İşte detaylar..

Erdoğan, asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına ilişkin “Ekonomi programını bozmayacak şekilde en iyi seviyeye çıkartmayı arzu ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda asgari ücrete ilişkin mesaj verdi. Erdoğan “Ekonomi programını bozmayacak şekilde en iyi seviyeye çıkartmayı arzu ediyoruz” dedi.

Türk ekonomisinin daha öncesinden itibaren maruz kaldığı gizli saldırılar vardı. Kararlılıkla uyguladığımız ekonomi programıyla durumu büyük ölçüde kontrol altına aldık. Enflasyonu arzu ettiğimiz seviyeye henüz düşüremedik ama istikrarlı şekilde yolumuza devam ediyoruz. Asgari ücret, memur ve emekli maaşları kritik kararları var. Ekonomi programını bozmayacak şekilde en iyi seviyeye çıkartmayı arzu ediyoruz.

Kaynak: Sputnik