Karadağ, Türkiye’ye getirdiği vize uygulamasını kaldırıyor!

Karadağ Başbakanı Milojko Spajić, 27 Ekim’de Türk vatandaşlarına vizesiz seyahati askıya aldıklarını duyurmuştu. Karadağ Dışişleri Bakanı Ervin İbrahimovic, askıya alma kararının 10-15 gün içinde iptal edileceğine inandığını belirtti.
Karadağ, Türkiye'ye getirdiği vize uygulamasını kaldırıyor! Karadağ, Türkiye'ye getirdiği vize uygulamasını kaldırıyor!

Karadağ Dışişleri Bakanı Ervin İbrahimovic, ülkesinin bir süre önce aldığı Türkiye’yle vizesiz seyahat uygulamasını askıya alma kararının 10-15 güne kadar iptal edileceğine inandığını söyledi.

Karadağ Başbakanı Milojko Spajić 27 Ekim’de Türk vatandaşlarına vizesiz seyahati askıya alacaklarını duyurmuştu.

Spajić’in açıklamasından bir gün önce başkent Podgorica’nın Zabjelo semtinde 25 yaşındaki bir Karadağlı bıçaklanmış, iki Türk gözaltına alınmıştı. Karar saldırıyla ilişkilendirilmiş, ancak söz konusu iki kişi daha sonra serbest bırakılmıştı.

Karadağ Dışişleri Bakanı İbrahimovic, bugün “Başbakanla sürekli iletişim halindeyiz. (Türkiye’yle) Vizesiz seyahat uygulamasını askıya alınması kararının 10-15 güne kadar iptal edileceğine inanıyorum” dedi.

İbrahimovic ayrıca vizesiz seyahat uygulamasının askıya alınmasının ardından Türkiye’nin Karadağ’daki temsilciliklerinde yoğunluk oluştuğunu aktardı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

15 − eight =