Temsilcilerin sosyal medya hesaplarından paylaştıkları kandil mesajları şu şekilde verildi;
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, “Üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’mizin hayırlara vesile olması temennisiyle, tüm İslam aleminin mübarek kandilini kutluyorum” dedi.
İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ise, “Üç Aylarla başlayan manevi huzur, bugün yeni yılın ilk kandiliyle taçlanıyor. Regaip Kandili’nin insanlık için sevgi, hoşgörü, bolluk, bereket ve kalplere ferahlık getirmesini diliyorum” diyerek mesajını paylaştı.
Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç ise “Üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ni kutlar, bu kutlu günün tüm İslam Alemine huzur, bereket ve hayırlar getirmesini dilerim” sözlerini kullandı.
Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Regâib Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, rahmet ve mağfiret iklimi üç ayların müjdecisi bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini diliyorum” sözleriyle mesajını paylaştı.
Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Regaip Kandili’nin İslam âleminin yeniden dirilişine vesile olmasını temenni etti. Aslan, “İslam âleminde üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisinde barındıran rahmet ve bereket iklimine girmiş bulunmaktayız. Üç ayların ilki olan Recep ayında ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili bu gece idrak edilecek. Regaip Kandili’nin İslam âleminin yeniden dirilişine vesile olmasını dilerim. Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun” diyerek mesajını yayınladı.
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nın kandil mesajında, “Mübarek 3 Ayların müjdecisi Regaip Kandili’nin tüm insanlığa sağlık, huzur, bereket ve mutluluk getirmesi diler, üyelerimizin ve tüm hemşehrilerimizin Regaip Kandilini kutlarız” ifadeleri yer aldı.