Türkiye’nin En Eski Etiket Sağlayıcısı Korsini Satıldı: ABD’li MCC, kalıp içi etiketleme ağı dünya ölçeğinde genişleyerek, Avrupa’daki konumu ve gücünü artıracak.
Türkiye’nin en eski ambalaj ve kalıp içi etiket çözümleri sağlayıcısı İzmirli Korsini’yi satın alan MCC’nin CEO’su Kevin Kwilinski, “Korsini, geri dönüştürülebilir bir teknoloji olan IML çözümleri konusunda uzman olan Korsini kendini kanıtlamış bir şirket. Baskı endüstrisinde uzun bir geçmişe sahip olan Corsini ailesi ve Korozo grubu, IML pazarını önemli ölçüde ilerletmiştir. Korsini, birinci sınıf bir etiket çözümü olarak IML’yi daha da geliştirmek için bizim için mükemmel bir ortaktır” dedi.
Korsini’nin patronu Enrico Corsini ise “MCC, marka değeri oluşturmak isteyen büyük ve küçük markalar için tercih edilen ortak ve yenilikçi ve sürdürülebilir premium etiketler üretiminde lider. MCC ile güçlerimizi birleştirmek, yerel ve uluslararası büyüme için yeni fırsatlar yaratırken, operasyonlarımızın günlük kontrolünü elimizde tutmamıza olanak tanıyacak. Müşterilerimizin beklediği yüksek kalite standartlarını ve müşteri hizmetlerini sunmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
2022 yılını 3,5 milyar dolarlık ciro ile kapatan MCC, 31 ülkedeki 100’den fazla fabrikada üretim yapıyor. Korsini ise hem İzmir’in hem de Türkiye’nin en eski firmalarından biri.