EİB’te İhracatçılar ve Finans Dünyası Bir Araya Geldi

EİB tarafından ihracatçılar ve finansman dünyasını bir araya getirmek amacıyla “İhracatın Finansmanı Buluşmaları” gerçekleştirildi.

EİB’te İhracatçılar ve Finans Dünyası Bir Araya Geldi: Ege İhracatçılar Birliği (EİB) tarafından ihracatçılar ve finansman dünyasını bir araya getirmek amacıyla “İhracatın Finansmanı Buluşmaları” gerçekleştirildi.

İhracatçıları ile finansman dünyası İGE A.Ş, Türk Eximbank ve Akbank, Garanti BBVA, Türkiye İş Bankası, Odeabank, Yapı Kredi ortaklığında ve Birliklerimizin işbirliğinde, firma ve sektör temsilcilerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda İhracatı Geliştirme A.Ş. Genel Müdürü Kasım Akdeniz ‘Kümelenmeler Paneli’ düzenleyerek; EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mustafa İlker Özdem, Koordinatör Başkan Yardımcısı ve EDDMİB Başkanı Yalçın Ertan, ESÜHMİB Başkanı Bedri Girit ve ETHİB YK Üyesi Aydın Ünsal, Türkiye’nin ihracat ikliminde yaşanan son gelişmeler değerlendirildi.

Toplantıya, EHKİB Başkanı Burak Sertbaş, TİM Yönetim Kurulu Üyesi Birol Celep ve EİB Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra birçok sanayi ve yatırımcı katılım sağladı.