AK Parti Adayından Ankara’ya OSB Vaadi

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Gölbaşı-Bala arasında Organize Sanayi Bölgesi kurulması içi proje yaptığını anlattı.

Altınok’un Gölbaşı’nda ilk durağı AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı oldu. “Ankara’nın Başkanı Turgut Altınok’ Altı Ok Gidecek Altınok Gelecek” sloganlarıyla karşılanan Altınok, önce ilçe başkanlığı önünde toplanan halka ardından İlçe binasında teşkilat yöneticilerine seslendi.

Ankara’nın 2019’dan bu yana borcunun arttığını ifade eden Altınok, büyükşehir belediyesinin  2019’da 3.5 milyar  borcunun 5 yılda 20 milyara yükseldiğini söyledi. Altınok, Ankara’nın makus talihinin değişeceğini ifade ederek, “Bir tane projesi yok olanları da çürüttü, kaldırımların bakımı yapılmıyor esnaftan şikayet geliyor sürekli bordür ve taşların tamirini yapamayan bir Büyükşehir Belediyesi var.  Yaptıkları yardımlar bütçenin kat kat altında. Biz de yıllardır yardım yapıyoruz, vatandaşın parasını vatandaşa veriyoruz. Dünya kadar destek oluyoruz, reklamını yapmıyoruz. Burada bir proje adamı var, ilklerin belediyesi var. Ankara’yı kendi kendine yeten bir Başkent yapacağız” dedi.

Gölbaşı-Bala arasında  Organize Sanayi Bölgesi  kurulması içi proje yaptığını anlatan Altınok,  bu  projenin hayata geçirilmesiyle çok sayıda istihdam sağlanacağını söyledi. Sadece  bir fabrikada 5 bin kişi çalışacak. Düşünün kaç kişiye iş kapısı olacak” diye konuştu.