Antakya OSB’nin Yeni Başkanı Belli Oldu!: Antakya OSB Eski Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali’nin 14 yıldır görevini bırakmasının ardından yeni OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kahraman oldu.
Önceki görevinde başkan vekili olarak görev yapan Mehmet Kahraman, Antakya’da cam üretiminde önemlim bir yere sahip olan Kahraman Cam San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Mehmet Kahraman’ın Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı olmasının ardından başkan vekili görevi yerine Yönetim Kurulu Üyesi olan Yıldırım Beyazıt geldi.
Antakya OSB
Antakya Organize Sanayi Bölgesi Hatay Havaalanına 12 Km, Reyhanlı Cilvegözü sınır kapısına 48 Km, İskenderun Limanına 35 Km, İskenderun Demir çelik Fabrikasına 54 Km, Yumurtalık Serbest Bölgesine 70 Km. mesafesi ile özellikle ihracata yönelik yatırımlar için hem hammadde, hem mamul akışını sağlayacak mükemmel bir kavşak konumunda bulunuyor.