AVM’lerin vazgeçilmez giyim markasıydı! Giyim devi iflasın eşiğinde…

Türkiye’de birçok AVM’de mağazaları bulunan giyim devi Bad Bear, geçtiğimiz aylarda konkordato ilan etmişti.

Türkiye’de çok sayıda AVM’de mağazası bulunan sokak giyim markası Bad Bear, Ağustos ayında konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında verilen konkordato kararı geçtiğimiz günlerde iki ay süre ile uzatılırken, mahkeme kesin mühlet için 26 Aralık tarihinde duruşma yapılacağını duyurdu.

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Ağustos ayında, Bad Bear giyim mağazaları için konkordato ilanında bulunmuştu. Mahkeme tarafından karar 2 ay süreyle uzatıldı.

Şirketin ekonomik tablolarını incelemek amacıyla görevlendirilen üç kişilik konkordato komiser heyetinin hazırlayacağı raporu inceleyecek olan mahkeme, kesin mühlet duruşmasının 26 Aralık’ta yapılacağını duyurdu. Rapor sonucunda mahkeme, şirket hakkında kesin mühlet kararı alabileceği gibi, ekonomik taahhütlerin yerine getirilmediğine kanaat getirilmesi halinde şirketin üzerindeki konkordato tedbirleri kaldırılacak ve işletme hacze açık hale gelecek.

Kaynak: Haber Merkezi