Genç OSD’de Yeni Dönem Heyecanı: Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların 2’nci ve 3’üncü kuşak temsilcileri tarafından kurulan Genç Organize Sanayi Derneği (Genç OSD) 4’üncü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirildi.
Nazlı Can Delibaş, tek aday olduğu Genel Kurul’da, dernek üyelerinin oy birliği ile başkanlığa seçildi. Genel kurulda yaptığı konuşmada derneğin birlik ve beraberliğinin bozulmaması için elinden gelenin en iyisini yapacağını aktararak, “Derneğimizin mimarı olup, bizi bir araya getirdiği, inandığı, desteğini hiç esirgemediği için önceki dönem başkanı Ali Bahar’a çok teşekkür ediyorum. Genç kuşaklar olarak bizlerdeki emeğiniz çok büyük. 35 kurucu üye ile yola çıkan derneğimiz şu anda 68 üyeden oluşmaktadır. Hepinizin bildiği gibi aslında önemli olan sayı değil oluşumumuzun nitelikli insanlardan oluşmasını sağlamaktır. Derneğimiz kurulduğu günden bu yana Genişletilmiş Yönetim Kurulu olarak çalışarak, ortak akıl ve istişare kültürünü benimsemekteyiz. Yeni dönemimizde de derneğimizin bugüne kadar sahip olduğu kültür ve gelenekleri her alanda devam ettireceğimizi bilmenizi isterim” diye konuştu.
Bölgede Donanımlı İnsan Kaynağı Yetişiyor
Derneği 68 üye ve 52 firma temsili ile yeni yönetime devrettiğini açıklayan Geçmiş Dönem Başkanı Ali Başar Ayan, üyelerin yüzde 37’sinin kadın ve yüzde 63’ünün erkek genç sanayicilerden oluştuğunu aktardı. Ayan, “Bölgemizin geleceğine yön veren donanımlı bir insan kaynağına dönüşmeye başladığını da görüyorum. Tabi ki bu başarıda birçok kişinin emeği var, en başta bizleri bir araya getiren vizyonu ortaya koyan derneğimizin mimarı ATSO ve Antalya OSB Başkanımız Ali Bahar’a, bölge yönetim kurulu üyelerine, bizlerden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Bölge Müdürümüz İlhan Metin’e ve her zaman bizi güler yüzleri ile karşılayan ve tüm etkinliklerimizde emekleri olan Bölgemiz profesyonel idari ekibine, kuruluşumuzdan bu yana yönetim kurullarında görev alan arkadaşlarıma, her etkinliğimize geniş katılım gösteren derneğimizi yaşatan üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İlk Kutlama Ali Bahar’dan
Törenin onur konuğu olan ATSO ve Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Çalışmalarımızda bizlere varlıklarıyla güç veren Genç OSD üyelerinin oylarıyla seçilen Nazlıcan kardeşimizin dünya görüşü, vizyon ve prensiplerle aldığı görevi ileriye götüreceğinden hiç şüphem yok. Kendisinden sonra gelecek yönetime de prestijli ve vizyonuyla yön verici bir dernek bırakacakları apaçık ortada” sözleri ile yeni başkanı kutlayıp başarı dileklerini iletti.