35 yıllık işletmesinde kaliteden, hijyenden ödün vermeksizin lezzetli ve çeşitli menüler sunan Şahinoğlu, yılların vermiş olduğu tecrübe ile 1961’den beri İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde müşterilerine hem geleneksel hem de modern lezzetlerle dolu bir yemek deneyimi sunuyor.

Nuran AYAR
İstanbul Kazlıçeşme’de faaliyete başlayan işletme, İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde 35 yıldır hizmet veriyor. Firma aynı zamanda zengin kahvaltı menüsü ve nefis tatlılarıyla muhteşem bir deneyim yaşatıyor. Güvenilir, kaliteli ve hijyenik lezzetler sunan Şahinoğlu, kaliteli malzeme ile yapılmış ürünleri işin ehli ustalarla müşterilerine sunuyor.

EVİMİZDEKİ TİTİZLİKLE ÇALIŞIYORUZ
Müşteri memnuniyetini temel prensipleri olarak aldıklarını söyleyen Şahinoğlu firmasının sahibi Murat Aytek, “Mutfakta evimizdeki titizlikle çalışıyoruz. Günlük yaklaşık 500-600 müşteri ağırlamaktayız. Sabah kahvaltı, çorba çeşitleri, yumurta çeşitleri, börek çeşitlerimiz, açma ve poğaça çeşitlerimizle hizmetimize başlamaktayız. Öğlen servisimiz 11:30 gibi başlıyor. Döner, Türk Mutfağı, ızgara çeşitleri, fırınımızda pide, lahmacun çeşitleri ile hizmet vermekteyiz. Akşam saat 17:00’da da müşterilerimize mesai yemeği hizmeti sunuyoruz” dedi.

EN ÜSTÜN LEZZET VE KALİTE
1961’den beri deden toruna geçen bir işletme olduklarını ifade eden Murat Aytek, “Paket siparişlerimiz İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi içerisine hizmet vermektedir. Bölge avantajımız ne derseniz, çok çeşitli mutfağa sahip olmamız ve istinasız sunduğumuz her ürün üzerinde itinayla ürünlerimizde en üstün lezzet ve kaliteyi sunmamız tercih sebeplerindendir. Türkiye’de günlük 40 bin ton döner tüketilmektedir. İşletmemizde de günlük 50 kg döner tüketmekteyiz. Personel sıkıntıları gibi sıkıntılar sektörümüzde zorlukları beraberinde getiriyor. Etin kalite anlamında tahkiki eski etlerin lezzetini yakalamak mümkün değil. Sadece etin değil diğer tüm ürünlerin kalitesi değişti. Günümüzde baharatlar olsun, sebzeler olsun hormon ve hilelere her üründe maalesef karşılaşmaktayız. Artık firmamıza alışveriş yapmakta bile zorlanıyoruz. Tabi ki söylenen işi doğru yapan kaliteden ödün vermeyen firmalar olsun, yan ürünler olsun tedbirli ve özenle tedarik ediliyor. Sektörümüzde müşteri portföyü işletmenin kaliteli sunduğu lezzetlerle orantılı olarak değişiyor. Bizler müşterilerimiz için en güzelini, en kalitesini ve en lezzetlisini sunmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” cümlelerine yer verdi.
Kaynak: Sanayi Gazetesi