Her gün 100 bin kişilik yemek üretim kapasiteleri ile sektörlerinde öncü olduklarını belirten Bortar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, hızla büyüyen Manisa’da da kendilerinden yemek talep eden firmalara daha yakın olmak için Manisa’da tesis kurduklarını söyledi.
“Manisa’nın Potansiyelini Biliyoruz”

Manisa’nın lojistik avantajları ve hızla büyüyen OSB’leri ile büyük bir potansiyele sahip bir kent olduğunu, bu nedenle yatırım kararı aldıklarını dile getiren Küçükkurt, “Manisa’daki firmalara hizmet kalitemizi artık daha kısa sürede sunacağız. Sağlık ve hijyen konusunda en üst standarda sahip olan tesisimizde güler yüzlü hizmetimize devam edeceğiz. Tarladan sofraya, güvenli, hijyenik, müşterinin damak tadına uygun, servis kalitesi yüksek yemek hizmeti firmamızın temel politikası. Dünya markalarına hizmet vermek bizim için büyük bir onur. Önümüzdeki dönemde de bu kente yatırımlarımızı artırarak sürdürmek istiyoruz. 1993 yılında Yeşilova’da kurulan firmamız hızla büyüyerek bugünlere geldi. Bugün sektörüne öncülük ederek birçok yeniliği getiren bir kurum olduk. Bundan sonra da bu misyonla yolumuza devam edeceğiz” dedi.