Mega Polietilen 9 Milyon Hisse Sattı

Mega Polietilen (MEGAP) Köpük Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (MEGAP) ortağı Eda Özhan, hisse satışında bulundu.
Mega Polietilen'in 9 Milyon Hisse Sattı

Mega Polietilen 9 Milyon Hisse Sattı: Mega Polietilen, yeni yatırımlar için kaynak elde ettiği hisse satışını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu.

MEGAP şirketinin ortağı Eda Özhan, borsada 8.840.998 adet hissesini sattı. Satıştan elde edilen 30.549.000 TL ise şirketin kaynağına eklendi. Şirket, yeni yatırımlar yapmak ve sermayesini güçlendirmek için bu kaynağı kullanacak.

8.840.998 lotluk hisse satışı hakkında KAP üzerinden yapılan bildiride MEGAP, hakim ortağının pay satışından elde ettiği geliri şirkete aktardığını duyurdu.

KAP’a yapılan açıklama şu şekilde verildi;

“Şirketimiz hakim ortağı Eda ÖZHAN 11.08.2023 tarihinde yapmış olduğu 8.840.998 adet pay satışına istinaden 30.549.000 TL tutarı nemalandırılmadan, Şirketin yatırımlarında ve işletmesinde kullanılmak üzere Şirket hesaplarına aktarmıştır. Eda ÖZHAN’ ın nemalandırma yapılmaksızın şirketimize aktardığı tutarlardan toplam alacağı 77.529.451 TL ye ulaşmıştır.”