ASELSAN, Milli Görev Bilgisayarı’nın kullanıldığı test atışlarının görüntüleri paylaştı. F-16 Savaş uçakları 15 bin fitten, Milli Görev Bilgisayarı kullanarak hedefleri tam isabetle vurdu.
LAZER GÜDÜMLÜ KİTLER KULLANILDI
Kullanılan mühimmatların da ASELSAN tarafından üretilen lazer güdümlü kitler olduğu belirtildi. Milli Görev Bilgisayarı,pilota görevi sırasında gelişmiş işlem ve grafik üretme kabiliyeti ile büyük destek sağlıyor.

F-16 Savaş uçakları 15 bin fitten, Milli Görev Bilgisayarı kullanarak hedefleri tam isabetle vurdu. Kullanılan mühimmatların da ASELSAN tarafından üretilen lazer güdümlü kitler olduğu belirtildi. Milli Görev Bilgisayarı, pilota görevi sırasında gelişmiş işlem ve grafik üretme kabiliyeti ile büyük destek sağlıyor.
BÜYÜK İLGİ UYANDIRDI
ASELSAN tarafından geliştirilen iki Lazer Güdüm Kiti (LGK), F-16 ile test uçuşuna sokuldu. ÖZGÜR modernizasyonundan geçen uçaklar, LGK-82 ve LGK-84 ile test atışları gerçekleştirdi. ASELSAN’ın paylaşımlarıyla ortaya çıkan test, sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.