Gebze’de polis emeklileri ve aileleri için sağlık alanında önemli bir iş birliği hayata geçirildi. Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gebze Şubesi, Merkez Prime Hastanesi ve Özel Yüzyıl Gebze Hastanesi ile protokol imzaladı. Protokoller kapsamında, dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarına indirimli sağlık hizmeti sunulacak. Bu kapsamda, dernek yöneticileri, üyeleri ve çalışanları ile anne, baba, eş ve çocukları hastanenin sunduğu birçok sağlık hizmetinden belirlenen oranlarda indirimli olarak yararlanabilecek.

İmzalanan protokole göre Özel Yüzyıl Gebze Hastanesinin tüm poliklinik muayene hizmetlerinde, fiziksel tıp ve rehabilitasyon poliklinik muayenelerinde, MR, BT, röntgen ve laboratuvar tetkiklerinde yüzde 15 indirim uygulanacak. Ameliyat hizmetleri ve mikro cerrahi işlemler ile doğum hizmetlerinde yüzde 10 indirim sağlanacak. Check-up paketleri ve sağlık tarama programları da yüzde 10 indirimli olacak.
YÜZDE 10 İNDİRİM
Geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları kapsamında ozon terapi, PRP uygulamaları, ESWT tedavisi ve USG eşliğinde enjeksiyon terapileri ile nöral ve manuel terapi hizmetlerinde de yüzde 10 indirim uygulanacak.
Protokol kapsamında ayrıca Merkez Prime hastanesi, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği üyeleri ve birinci derece yakınlarına SGK kapsamında sunulan sağlık hizmetlerinde hastadan alınan ilave ücretler üzerinden poliklinik işlemlerinde SGK’lı fiyat baz alınarak yüzde 20 indirim uygulayacak. Klinik işlemlerinde de yüzde 20 indirim sağlanacak.
Kaynak: Haber Merkezi