Sanayi Gazetesi İSO Seçim Sonuçlarını Anbean Paylaşacak

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) meslek komitesi ve meclis üyeleri, 2 Kasım Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak seçimle belirlenecek.
istanbul sanayi odası istanbul sanayi odası
iso

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022-2025 döneminde görev yapacak meslek komitesi ve meclis üyeleri, 2 Kasım Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak seçim ile belirlenecek. 55 meslek komitesi için komite başkan ve başkan yardımcılığı seçimleri de 8 Kasım Çarşamba günü yapılacak.

Sanayi Gazetesi yarın sabah saat 09.00’dan itibaren başlayacak seçimleri anbean takip edecek.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıklamasına göre, İstanbul Sanayi Odası’nın organ seçimlerine ilişkin seçim takvimi belli oldu. 2022-2025 döneminde görev yapacak meslek komitesi ve meclis üyeleri, 2 Kasım Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak seçim sonucunda belli olacak.

Seçim 8 Kasım’a Çekildi

Daha önce 9 Kasım 2022 Çarşamba günü olarak ilan edilen Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Asıl ve Yedek Üyeleri ile TOBB Genel Kurul Asıl ve Yedek Delegeleri seçimleri, İstanbul Ticaret Odası seçimleri ile aynı günde olması nedeniyle, 8 Kasım 2022 Salı günü olarak değiştirildi.

8 Kasım Salı günü Odakule’de Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Delegeleri seçimleri gerçekleştirilecek. Son olarak 10 Kasım Perşembe günü Odakule’de Meslek Komitesi Başkanları ve Yardımcıları seçimleri yapılacak.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısında seçim tarihlerini hatırlatan mevcut başkan Erdal Bahçıvan, Oda seçimlerinin gerçekleştirilmesine az bir zaman kaldığını belirtti.

 “Seçimlerin Camiamız İçin Hayırlı Ve Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum”

Bahçıvan şöyle devam etti: “Ülke kalkınması için elini taşın altına koyan sanayicilerimiz her şeyin en iyisine layıktır ve bundan sonra da öyle olmaya devam edecektir. İSO’nun bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yarınlara güvenle ve umutla uzanacağından, sanayimize ve ülkemize katkılarını artırarak sürdüreceğinden hiç şüphe duymuyorum.”

Sanayici İle Kamu Yönetimi Arasında Köprü Olduk

Sanayici ile kamu yönetimi arasında önemli bir köprü olma misyonunu yerine getirdiklerine dikkat çeken Erdal Bahçıvan, “Ankara’ya yaptığımız ziyaretler, bakanlıklarımızla düzenlediğimiz tematik toplantılar ve hazırladığımız raporlar vasıtasıyla hükümetimize ilettik. İSO Yönetim Kurulu olarak hükümetimizle bu iletişim platformunu değerlendirirken, çalışma dönemimiz boyunca ön plana çıkardığımız işbirliği anlayışımıza özel bir önem verdik. Sorunlarımızla birlikte çözüm önerilerimizi de dile getirerek çözümün de bir parçası olduk” ifadelerini kullandı.