Son dakika: Instagram açılıyor mu? Bakan Uraloğlu’ndan yeni açıklama

Instagram yaklaşık 1 haftadır kapalı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, görüşmelerin son aşamada olduğunu açıkladı.

Bakan Uraloğlu’ndan son bir açıklama geldi. Bakan, “Arkadaşlarımız anlık olarak Instagram ile görüşmeye devam ediyor. Son düzlükteyiz.” ifadelerini kullandı.

Uraloğlu son açıklamasında görüşmelerin son aşamaya geldiğini belirtti. Uraloğlu son açıklamasında şu ifadelerde bulundu;

“Kendilerini uyardık ve böyle bir erişime engel getirme kararı aldık. Şu ana kadar 3 tane geniş katılımlı toplantı yapıldı. Ama arkadaşlarımız görüşmeye devam ediyor. Arkadaşlarımız anlık olarak Instagram ile görüşmeye devam ediyor. Son düzlükteyiz.

Fazla uzatmadan. Biz kesinlikle yasakçı bir görünümde olmak istemiyoruz. Çok net söylüyorum.Bizim özgürlük anlayışımız sosyal medya platformlarından çok daha yukarıdadır. Onlar hiçbir uyarı yapmadan kapatabiliyor engelleyebiliyorlar. Ama biz gerekli uyarıları yaparak yaptırımları uyguluyoruz. Zannediyorum ki çok uzatmadan anlaşırız. Biz de o anlamda vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamış oluruz.”

Kaynak: Haber Merkezi