Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları Gaziantep’te yapıldı

Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları, Türk Telekom’un destekleriyle Çanakkale, Konya ve Samsun’un ardından Gaziantep’te yapıldı.

“Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları”, Türk Telekom’un destekleriyle Gaziantep’te gerçekleştirildi. Türk Telekom açıklamasına göre, ICT Medya Yayın Grubu tarafından hayata geçirilen ‘Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları’, Türk Telekom’un destekleriyle Çanakkale, Konya ve Samsun’un ardından Gaziantep’te yapıldı.

Anadolu’da ‘Dijital Türkiye’ için ekonomik farkındalığın artırılmasının hedeflendiği buluşma kapsamında, Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi’nde bir araya gelen katılımcılar, yatırım ve girişim ekosistemini masaya yatırdı.

Türk Telekom Stratejik Müşteriler Satış Direktörü Ahmet Çalık, Türkiye’yi geleceğe taşıyacak en önemli adımların dijitalleşme, teknoloji ve inovasyon olduğunu bildiklerini ifade etti. Türk Telekom olarak, işletmelerin inovasyon yeteneklerini artıracak, dijital dönüşümlerini kolaylaştıracak ürün, hizmet ve çözümler sunduklarını aktaran Çalık, “AR-GE ve inovasyon odaklı faaliyetlerimizi sürdürürken, yerel ve global teknoloji oyun kurucularıyla bir araya gelerek dünyaya teknoloji ihraç ediyoruz. Girişim sermayesi şirketimiz TT Ventures ile yerli üretimi canlandırarak, ülke ekonomisine katma değer sağlayacak yatırımlarımızı sürdürüyor, dünyaya açılmak isteyen girişimleri destekliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Dijital Dönüşüm Yolculuklarında Müşterilerimizin Yanındayız

Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu da ‘Dijital Dönüşüm Şimdi Başlamadı, Yarın Bitmeyecek’ başlıklı oturumda üretimde, sanayide, perakendecilikte, eğitimde, finans sektöründe ve daha birçok endüstride sürdürülebilir büyümenin yolunun dijitalleşmekten geçtiğini belirtti.

Oturumun ardından moderatörlüğünü Türk Telekom Kurumsal Müşteri Çözümleri Satış Direktörü Basri Tatar’ın üstlendiği ‘İş Dünyası Liderlerinden Teknoloji Dönüşüm Deneyimleri’ başlıklı panelde bölge ekonomisinin başlıca markaları katılımcılarla başarı hikayelerini paylaştı.