TÜRKONFED’E DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE BÜYÜK DESTEK

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜRKONFED ve TÜSİAD’ı ziyaret etti.
TÜRKONFED’E DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE BÜYÜK DESTEK TÜRKONFED’E DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE BÜYÜK DESTEK

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜRKONFED  ve TÜSİAD’ı  ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İstanbul’da hem üst kuruluşları TÜRKONFED ‘i hem de TÜSİAD Başkanlarını ziyaret ettiklerini dile getiren BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ve yeni projeler konusunda verimli bir toplantı yaptıklarını belirtti.

‘‘ELİMİZDEN GELEN KATKIYI FAZLASIYLA VERECEĞİZ’’

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez’e BASİFED’in yeniden yapılanma çalışmaları hakkında bilgi verdiğini belirten Kasalı, “Başkan Sönmez, TÜRKONFED’in de yeni bir yapısal dönüşüm içerisinde olduğunu,  yeni dönemde hedeflerin başında Anadolu’daki üye federasyonların kurumsallaşması  için yeni bir yöntem  geliştirdiklerini ve bu yeni  yöntemde de  BASİFED’in tecrübeleri de çok değerli olacağını bizlere söyledi.’’

BASİFED olarak bu sürece elimizden gelen katkıyı fazlasıyla vereceklerini  belirten  Kasalı, ‘‘ İş dünyasının temsilcileri olarak bulunduğumuz noktada da sorunların çözümü için önerilerimizi her zaman gündeme getirerek çözüme katkı sunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

‘‘PAYDAŞLARIN BİR ARAYA GELMESİ ÇOK ÖNEMLİ’’

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ında ziyarette ‘Yeni  Bir Anlayışla Geleceği İnşa’ Raporu ile ilgili ayrıntı bilgilendirme yaptığını ifade eden Kasalı, ‘‘Turan’ın Türkiye’nin yeniden inşa sürecinde KOBİ’lerin ve Anadolu’nun etkisinin yadsınamayacağını bu noktada bağımsız sivil toplum örgütlerinin desteğinin çok önemli olduğunun altını çizdi’’ diye konuştu.

Cumhuriyet ve aydınlanmadan yana olanların, Kurtuluş ve kuruluşun kenti olan İzmir’in İş İnsanlarının Ortak sesi olduklarını belirten Kasalı, “Derinleşmenin beraber çalışma ile mümkün olacağını düşünüyoruz. Bu noktada sivil toplumun öneminin tüm paydaşlar tarafından farkına varılması gerekiyor. Ülkemizde ekonomi başta olmak üzere birçok sorun var. Bu sorunların çözümü için tüm paydaşların bir araya gelmesi ile özellikle sivil toplum kuruluşlarının desteği çok önemli. Biz İş dünyası temsilcileri kurumları olarak bu sürece her türlü katkıyı vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.