Oncosem ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi 5 yıllık bir sözleşme imzaladı. Kemoterapi ilaç hazırlama hizmeti alanında masaya oturan iki şirket toplamda 272,999 milyon TL'ye imza attı.
Milyonluk sözleşmenin detayları
Oncosem tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre sözleşme, "Kemoterapi İlaç Hazırlama Hizmet Alımı" kapsamını içeriyor.
Sözleşmenin süresi 60 ay olarak belirlenirken, toplam sözleşme bedeli 272.999.916 TL oldu.
Oncoseanınm, sözleşmenin kemoterapi ilaç hazırlama hizmetleri aldaki konumunu pekiştirmesi, uzun vadeli ve sürdürülebilir iş hacmine katkı sağlaması ve sağlık hizmetleri alanındaki faaliyetlerinin büyümesine destek olması açısından önem taşıdığını bildirdi.
Şirket, beş yıllık sözleşme süresi boyunca sağlanacak hizmetle operasyonel kapasitesinin ve sektördeki etkinliğinin artırılmasının hedeflendiğini açıkladı.
Kaynak: Haber Merkezi
